Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLVO V60Ár: 4.099.999 Ft -
DAEWOO LANOSÁr: 370.000 Ft -
DAEWOO RACERÁr: 249.000 Ft -
FIAT GRANDE PUNTOÁr: 1.749.999 Ft -
BMW 530Ár: 1.590.000 Ft -
TOYOTA LAND CRUISERÁr: 3.000.000 Ft -
Alfa Romeo 156Ár: 419.000 Ft -
RENAULT LAGUNAÁr: 1.399.000 Ft -
SEAT ALHAMBRAÁr: 4.090.000 Ft -
BMW 320Ár: 1.230.000 Ft -
CITROEN GRAND C4 PICASSOÁr: 2.595.000 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 420.000 Ft