Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
TOYOTA LAND CRUISERÁr: 3.000.000 Ft -
MITSUBISHI COLTÁr:1.100.000Ft helyett most csak 890.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 140Ár: 599.000 Ft -
SEAT LEONÁr: 1.500.000 Ft -
SKODA 105Ár: 130.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 500.000 Ft -
FIAT GRANDE PUNTOÁr: 1.749.999 Ft -
DAEWOO RACERÁr: 249.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 599.000 Ft -
CITROEN GRAND C4 PICASSOÁr: 2.595.000 Ft -
VOLVO V60Ár: 4.099.999 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 789.000 Ft